tiistai 14. helmikuuta 2017

Mitä iholle kuuluu?

Voisin kuvailla viimeisiä kuukausia aikamoiseksi ja aikamoista tämä elämä on ollutkin. Joulukuussa olimme lomalla Dubaissa kaksi viikkoa. Siellä syntyi ajatus, joka loppujen lopuksi toteutettiin.

Päätimme nimittäin Tonin kanssa laittaa omakotitalomme myyntiin. Löysimme keskustasta aivan ihanan asunnon ja kaipuu keskustaan oli ollut molemmilla aika suuri. Helppo päätös tämä ei ollut mutta en kadu hetkeäkään. Kuten arvata voikin, tässä on ollut muuttorumbaa koko alkuvuosi. Saimme myytyä vanhan asunnon ja muutimme reilu viikko sitten keskustaan. Muutos on ollut iso mutta olen niin innoissani. Kaikinpuolin elämä helpottuu, kun olemme lähempänä työpaikkoja, ystäviä ja perhettä. Minulle itselleni todella iso plussa on myös se, että pääsen jatkossa kävellen Johannalle hoitoihin. Tätä olen kyllä rehellisesti odottanut ja paljon. Taas ehkä selittelen mutta tässä isoin syy miksi viime kirjoituksesta on niin kauan.

Tammikuu meni odottaen välittäjän soittoa. Joka päivä odotin ja odotin. Asunnon myynti alkoi olemaan jo hermoja raastavaa. Uskon, että tämä myös osittain vaikutti ihooni. Alkukuusta iho näytti vielä ihan hyvältä. En pelännyt paukkupakkasia, koska viime vuosi meni niin hyvin pakkasien aikaan.


Ylhäällä kuva tammikuun ensimmäiseltä viikolta. Kuvassa on hieman puuteria mutta ei muuta meikkiä. Tässä vaiheessa vielä hymyilytti.


Tämä kuva on otettu viikon jälkeen. Huomasin silloin jo, että huultenympärys alkoi olemaan todella kuiva ja halkeili. En ajatellut sitä sen kummemmin, koska tämä nyt oli aika yleistä minulla itselläni aina välillä. Muistan kyllä, että stressitaso oli aika korkea tässä vaiheessa asunnon myymisestä ja mahdollisesta tulevasta muutosta. Olen tietyissä asioissa aika malttamaton ja välillä stressaannun pienistäkin asioista. En usko, että sressi näkyy ulospäin muuta kuin ihossani. Nimittäin tammikuun viimeisellä viikolla naama näytti jo tältä.



Ei ollut kyllä itku kaukana. Naamaa kiristi koko ajan ja se hilseili todella pahasti. Myönnän kyllä, etten ollut kerinnyt muutamaan viikkoon kasvohoitoon mutta ei se yleensä ole vaikuttanut ihooni. Ei mennyt kuitenkaan montaa päivää, kun asuntomme myytiin ja saimme tietää, että keskusta-asunto on meidän. Viikko meni ja iho oli taas normaali. Täytyy sanoa, että sydän jätti muutaman lyönnin välistä, kun aloin miettimään ihoni silloista kuntoa. Monta kuukautta on nimittäin mennyt eikä iho ole reagoinut näin. Pistän tämän kyllä täysin stressin piikkiin.


Tänään kasvot näyttävät tältä. Huultenympärys edelleen hieman punoittaa mutta muuten näyttää jo suhteellisen normaalilta. Olen käynyt kaksi kertaa nyt kasvohoidossa kolmen viikon sisään ja torstaina menen jälleen. Ajattelimme Johannan kanssa, että kävisin taas vähintään kahden viikon välein hoidossa. Aikaisemmin en käynyt niin tiheästi, koska iho on ollut todella hyvässä kunnossa.

Yksi asia mitä todella jään kaipaamaan vanhassa asunnossa on se, että siellä vessan valo oli todella hyvä. Uudessa kodissa ei ole läheskään niin hyvä ottaa kuvia. Enkä siitä muuten välitä mutta tänne blogiin tulee otettu selfieitä aika paljon.

Loppuun haluan toivottaa erittäin ihanaa ystävänpäivää. Tämän kunniaksi minulla on ystävänpäivälahja kaikille blogini lukijoille. Nyt on aika hemmotella itseäsi.

Kaikissa Suomen hoitoloissa, joista löytyy BD Medicalin tuotteet käytöstä on MAALISKUUN loppuun asti -10% ensimmäisestä kasvohoidosta ja tuotteista koodilla kaunotar&hirviö.  Led-valohoidot vain Tampereelta, Mäntsälästä ja Kauniaisista.

Alla listattuna hoitolat:


*Kauneushoitola Beautiful You*
Hallituskatu 9, Tampere
P. 040-1566151

*Kauneushoitola Corallia*
Kultarikontie 1,Tikkurila
01300 Vantaa
P. 09-8733544

*Beauty Station*
Keskuskatu 9,
04600 Mäntsälä
P. 040-7215577

*Medical Beauty Station*
Tunnelitie 6,
02700 Kauniainen
P. 044-0258285

*Iho-ja kauneushoitola Lumo*
Valtakatu 26,
53100 Lappeenranta
P.050-5604770

*Kauneushoitola Rosmarinus*
Asemakatu 7, Salo
P. 02-7313103

*Kauneus-ja kynsistudio*
Henna Vänttänen
Kauppakatu 7, 2krs.
87100 Kajaani
P. 044927753

*Kauneudenhoito Katimaria*
Salpausseläntie 2 LH 2
11100 Riihimäki
P. 0503269533
www.katimaria.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti